Tuborg
U VAZDUHU · promo

Tuborg je oduvek bio sinonim za dobru muziku – velike muzičke događaje, festivale i nezaboravne žurke, pivo za one koji koriste svaku priliku da žive punim plućima. Spreman da uvek ide korak dalje i podigne zabavu na viši nivo, Tuborg ove sezone svojim jedinstvenim „pull-off“ zatvaračima daje identitet u 5 boja koje prati 5 koncepata savremenih i umetničkih formi provoda, a na kojima će se zasnivati niz aktivacija, žurki i nagrada uz prepoznatljiv Tuborg identitet.

Tuborg boce od 0.33l i 0.5l sa obojenim „pull off“ zatvaračima (u plavoj, žutoj, zelenoj, crvenoj i narandžastoj boli), kao i specijalno dizajnirane obojene limenke, već se mogu naći u prodaji.

Pored inovacije na pakovanju, Tuborg planira da svoje najvernije potrošače obraduje brojnim kreativnim i vrednim nagradama, u okviru nagradnog konkursa „Tuborg Colors Izazov“, koji će trajati od 1. maja do 7. juna. Svi učesnici konkursa dobijaće dnevnu nagradu – Tuborg naočare ili paket Tuborg proizvoda, a svake nedelje tokom trajanja konkursa, najkreativniji učesnici dobiće komplet karata za EXIT festival uz organizovan prevoz i smeštaj.

I ne samo to! Tuborg je pripremio iznenađenje za najveće ljubitelje festivalskog provoda – putovanje na Roskilde festival (Kopenhagen, Danska) u pratnji prijatelja,  a koje podrazumeva karte za sve dane festivala, organizovan prevoz i smeštaj.

Sve što je potrebno da uradite je da skupljate Tuborg  „pull off“ čepove i pratite Tuborg Facebook stranicu kako biste saznali više informacija o učešću na nagradnom konkursu:

Heineken Heineken® nagrađuje iz minuta u minut! Jogood stevia Novi voćni jogurt Jogood jagoda sa stevijom: Odličan ukus sa manje kalorija Sajam građevinarstva Šta nas očekuje na Sajmu građevinarstva Coca Cola na vodi Drugi život Coca-Cola flašice