Koozmetik PR_City Magazine_april 142 - Web 1
PULS GRADA · lepota

Mladi domaći brend KOOZMETIK bavi se proizvodnjom ručno izrađenih, prirodnih kozmetičkih proizvoda koji su, nakon dve godine testiranja i usavršavanja, po prvi put predstavljeni javnosti prošle godine na Sajmu kozmetike u Beogradu.

KOOZMETIK proizvodi čuvaju zdravlje i neguju prirodnu lepotu zahvaljujući pažljivo biranim sastojcima. U „DA“ listu KOOZMETIK proizvoda ulaze samo najkvalitetnije sirovine, a tehnologija izrade je u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima u proizvodnji prirodne kozmetike.

U ponudi su kreme za lice prilagođene normalnoj i suvoj, masnoj i mešovitoj koži, zatim antirid krema i serum za lice, balzami za usne, dezodorans, mleko za telo, krema za ruke, univerzalni i melem za pete, šamponi i regeneratori za kosu, kapi za zube, repelant protiv komaraca, a još mnogo toga nas tek očekuje.

KOOZMETIK proizvodi mogu se poručiti on-line preko sajta www.koozmetik.rs, a možete ih pronaći i testirati na štandu u prizemlju TC Ušće, kao i u Makadamu, Mikser House-u, Supermarketu i apoteci Srbotrade.

KOOZMETIK tim duboko veruje u povezanost svega u prirodi, da je podjednako važno hraniti telo, um i emocije. KOOZMETIK odbacuje sve što je suvišno i nepotrebno, a čuva samo ono najbolje. Ovu viziju upotpunjuju i zdrava pakovanja od reciklirane ambalaže i jednostavan i sveden dizajn.

Jasno. I jednostavno.

DA svemu što je prirodno. NE svemu sto šteti našem organizmu.

YoYo Pop Corn YoYo Pop Corn: Savršena kombinacija ukusa Magični doručak Tradicionalna humanitarna akcija „Magični doručak“ Bel Hospice BELhospice: Uskoro počinje izgradnja prvog hospisa u Srbiji Dejana Petrovic (Heineken Brand Manager) sa pobednicama takmicenja Heineken: Održano finale takmičenja u točenju piva