Prisma
U VAZDUHU · tech/web

Uz aplikaciju „Prisma“ sada možete da pretvorite svoje fotografije u slike. Ova aplikacija omogućava da se svaka fotografija pretvori u umetničko delo koje izgleda kao da ju je naslikao neko od poznatih slikara. I činjenica je da sada fotografije zaista zanimljivo izgledaju. Barem većini.

Naravno, uvek ima i onih kojima se ne sviđaju rezultati ove aplikacije. Mada, za sada su iOS  korisnici ipak prezadovoljni aplikacijom i Instagram je prepun fotografija kojima je završni udarac „zadala“ Prisma. Prisma, čini se, omogućava svakom da postane umetnik, dovoljno je samo da instalira mobilnu aplikaciju.

Za razliku od konkurentskih programa koji nude filtere, Prisma aplikacija koristi neuronske mreže u kombinaciji sa veštačkom inteligencijom. Podaci sa fotografije se skeniraju i algoritimi prave sasvim novu sliku u stilu majstora slikarstva. Aplikacija je besplatna za preuzimanje u App Store  a umetnost dobujenu uz pomoć aplikacije pogledajte u našoj galeriji.

foto izvor: InstagramOtvori galeriju

pok Šta treba da znaju o „Pokemon Go“ ljudi koji ih ne igraju Alcatel Idol4 Alcatel IDOL4 telefoni dostupni i u Srbiji Nordeus - fudbalska igrica Priča o Top Eleven – najpopularnijoj fudbalskoj igrici svih vremena Pokemoni Pokemoni su pokorili svet · ·