Vatromet boja, rustične fasade i skrovite ulice regije Cinque Terre
KULTURA · fotografija

Nema sumnje da je Italija jedna od najlepših zemalja u Evropi. Puna kontrasta, prelepe prirode i zadivljujuće arhitekture ona mami turiste iz celog sveta. Ipak, čini se da u poslednje vreme posebnu pažnju privlači regija Cinque Terre. Obilje šarenih kućica, bujno zelenilo i šarmantne skrovite ulice čine da ovih pet priobalnih sela nikoga ne ostave ravnodušnim.

Ove fotografije nastale su tokom prolećnih i letnjih meseci kada ova regija poprima najlepši izgled. Puno cveća, prelepe fasade živih boja i po neka maca koja krasi ove divne prizore probudiće u vama želju da se što pre zaputite u ovaj deo Italije i spoznate „sladak život” u punom sjaju! Uživajte u očaravajućoj galeriji koja sledi!

Vatromet boja, rustične fasade i skrovite ulice regije Cinque TerreOtvori galeriju
page-makeeva Maštovite foto manipulacije jedne Ruskinje page_cover Holivudske zvezde obožavaju ovog fotografa 4B1BC04800000578-0-image-a-8_1523612862348 Smitsonijan: Ko su pobednici konkursa za najbolje fotografije? Magic-from-My-Backyard-I-create-storybook-scenes-from-my-backyard-5ad5a4279c12b__880 Pre i posle: Magične fotografije koje su nastale u običnom dvorištu · · · ·