123
PULS GRADA · lepota

Savršeni grudnjak mora imati sve, oblik, veličinu, lepotu i udobnost, ali prilikom kupovine i kasnije tokom nošenja, ne ispadne sve baš onako kako smo zamislile. Postoji bezbroj problema koje brushalter može da napravi, a koje samo žene mogu da razumeju.  

Muškarci jednostavno ne mogu da shvate zašto je ženama potrebno toliko vremena da se spreme. Dok ih čekaju, one pokušavaju da se što lepše našminkaju i obuku, ali nailaze na probleme koji u muškom svetu ne postoje. Biranje odgovarajućeg grudnjaka za različite odevne kombinacije zahteva previše presvlačenja i oblačenja. U tim situacijama, nervoza raste, one počinju da se nerviraju i pomišljaju da je najbolje ostati kod kuće. Dodatno nervira muž ili dečko koji cupka i čeka ispred vrata, ne znajući za problem. Ljubomorni smo na svakog predstavnika muškog pola upravo zbog toga što im je tako malo potrebno da se srede.

Umetnice su pokušale da naprave duhovite ilustracije, koje možete videti u našoj galeriji, na kojima su prikazale borbu koju žene svakodnevno vode sa svojim komadom tkanine koji prekriva grudi, a koji im omogućava da izgledaju lepše. Preporuka muškarcima glasi da obrate pažnju na ovu galeriju kako bi što bolje razumeli svoje lepše polovine.

Problemi koje žene imaju sa grudnjakomOtvori galeriju
cover 10 načina da izgledate 5 godina mlađe (ako želite) Q10range Eucerin: Q10 ACTIVE linija holidays, celebration and people concept - happy women clinking Novi (holivudski) osmeh! Ženske frizure 2018. 5 frizura koje ćemo nositi tokom 2018. · · · ·