Ana Ljubinković haljine
PULS GRADA · shopping

Mala crna haljina je neizostavni komad u garderoberu svake moderne žene koja drži do stila i elegancije. Ovaj klasični, vanvremenski model uz odgovarajuće fashion detalje lako postaje savršen izbor za prolećne večeri, a taj detalj koji unosi svežinu i živost kombinaciji može biti čak i jedna kap pravog parfema.

Zato je upravo proleće inspirisalo Avon da kreira Little Black Dress Weekend parfem i zajedno sa talentovanom dizajnerkom Anom Ljubinković pokrene nagradni konkurs! Pravo je vreme da iskažete svu kreativnu energiju i umeće kombinovanja, a da uz to svoj garderober osvežite unikatnim dizajnerskim komadom Ane Ljubinković. Kako biste u tome uspele, sve što je potrebno da uradite je da se fotografišete u svojoj omiljenoj vikend crnoj haljini, tu fotografiju postavite OVDE i pozovete što veći broj prijatelja da glasaju za vašu kreaciju.

Dama čija fotografija dobije najviše lajkova, osvaja ručno rađenu haljinu kreiranu specijalno za pobednicu.

Little Black Dress Weekend – Posebno vesela i elegantna kompozicija mirisnih nota korzikanskog limuna, cveta narandže i indonežanskog pačulija savršeno će se uklopiti uz neobaveznu šik haljinu, a vaš vikend učiniti posebno radosnim.

Novi parfem, kao i neodoljivi mirisi iz Little Black Dress kolekcije parfema dostupani su po akcijskoj ceni od 999 dinara u Avon brošuri, koja važi od 12. aprila do 2. maja. Sve detalje o foto konkursu, kao i o ponudi parfema pronađite na sajtu.

Škrabac Škrabac: Dizajnirano s posebnom pažnjom buttress-pillow-1-cover Buttress: Jastuk za dremku u obliku zadnjice Beosport Dune London: Novi luksuzni brend obuće i aksesoara u Srbiji Chuck Taylor All Star Color Block Chuck Taylor: Color Block Renesansa · · · ·