Neobična imena
U VAZDUHU · urban flash

Kažu da ako vas nešto ne kupi u prvih petnaestak sekundi nikada i neće. Ima tu malo od svega, ali baš kao i kada priđete dobroj ribi, bez šarma a naročito smisla za humor, malo vam šta zaista vredi.

Ako ovih dana razmišljate da pokrenete sopstveni biznis neka vam ove prodavnice budu zvezda vodilja. Svi znamo da su imena važna, i da ona mogu biti predznak, ali kad neko uđe kod njih sigurno je to sa kezom, bez obzira na kvalitet i uslugu koju prodavnica pruži.

Neke stvari se rade sa stilom, i sve dok to ne budete baš tako razumeli teško da će vas „krenuti karta“. Kako neki ljudi ne vole rizike i kocku ali vole dobru šalu, znali su kako da naprave reklamu koja će im privući mušterije čak i kada se nalaze u malom mestu koje svi lokalni stanovnici odavno znaju. Dobar glas daleko se čuje, a oni su poštovali zakon i iskoristili malo mašte i zdrave logike da pokrenu kolo sreće.

Možda njihov biznis nije najprofitabilniji na svetu, ali zasigurno imaju verne mušterije koje im se uvek vraćaju, i to sa osmehom!

Bread ZeppelinOtvori galeriju
thinkstockphotos-468715546 Smrtonosni selfiji Dalton Ross je postao sin od kartona Kako je jedna brižna majka nadmudrila sina Vereničko prstenje slavnih Kako izgleda vereničko prstenje poznatih Neprimerene igračke Najneprimerenije igračke za decu · · ·