IMG_7551
U VAZDUHU · promo

Kompanija „Nectar“ organizovala je svečanu dodelu nagrada „Nectar Kids 100%“ nagradnog konkursa „Odleti u Finsku na krilima Moćnog Orla“. Nagradni konkurs pokrenut je 17. aprila i završio se proglašenjem pobednika 17. juna na zvaničnoj „Nectar Kids“ Facebook stranici.

Glavni zadatak svih mališana bio je da sastave sliku omiljenog junaka prošlogodišnje premijere Angry Birds filma – Moćnog Orla – sa poleđine svih pet Kids sokića, i tako objedinjenu sliku što maštovitije nadograde sa svojom Angry Birds avanturom. U galeriji Pro3or predstavnici medija i dobitnici nagrada imali su priliku da uživaju u izložbi najboljih i najmaštovitijih radova koji su nagrađeni od strane stručnog žirija koji su činili Bob Živković, Bojan Ivković, Petar Strugar i predstavnici kompanije Nectar i agencije Orange. Glavnu nagradu, nagradni vaučer za putovanje u Finsku u Angry Birds tematski park, osvojio je sedmogodišnji Sava Vještica iz Niša, koji će sa svojom porodicom ovog avgusta doživeti pravu avanturu.

Pored glavne nagrade, nagrađeno je 80 mališana (drugoplasirani i trećeplasirani) koji su dobili paketiće sa atraktivnim Angry Birds čašama i Kids paketima proizvoda.

Svi prisutni u galeriji Pro3or su uživali u veoma pozitivnoj atmosferi uz najukusnije i omiljene Kids 100% sokiće.

Nectar Kids! Kako deca kažu!

klupa Jedini pravi… guru dobre zabave Woman shopping online Onlajn kupovina – jednostavnija, pametnija, bezbednija Leo Burnett i Strauss Adriatic Kako se budila Srbija poslednjih nedelja? cover gorki list „Gorki List“ je pokrenuo konkurs za najbolji video · · · · · · ·