Banca Intesa i Mastercard vas vode u Italiju
PULS GRADA · aktuelno

Banca Intesa proglasila je pobednike nagradne igre „Banca Intesa i Mastercard vas vode u Italiju!“ koje očekuju jedno putovanje u Milano za dvoje, tri putovanja u Firencu za dvoje, deset spa vikenda za dvoje u jednom od tri hotela u Srbiji po izboru, kao i deset poklon vaučera u vrednosti od 18.000 dinara za kupovinu kofera u radnjama „Carpisa“.

U nagradnoj igri su učestvovali svi korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica, koji su u periodu od 7. jula do 2. avgusta 2017. godine napravili transakciju na POS terminalu, putem on-line kupovine ili podigli novac na bankomatu u iznosu od minimum 4.000 dinara u zemlji, odnosno od minimum 35 evra u inostranstvu. Korisnici više od 170.000 Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica, imali su mogućnost učestvovanja, a dobitnici su izvučeni automatski, nasumičnom kompjuterskom selekcijom.

Dobitnik prve nagrade je Jasmina Zukan Banović koja će sa još jednom osobom od 2. do 5. septembra 2017. godine uživati u putovanju u Milansku regiju. Gosti će obići zamak Sforca, Milansku katedralu, Galeriju Vitorija Emanuela, Milansku skalu i galeriju Pinacoteca di Brera, prisustvovati finalnoj Trci Formule 1 u Monci i posetiti oazu prirodne lepote, mira i tišine – jezero Komo.

Dobitnici druge nagrade, Jovo Tarailo, Filip Ćosović i Nada Subić, nagrađeni putovanjem u magičnu Toskanu za dvoje od 1. do 4. oktobra 2017. godine, obići će čarobnu Firencu, Pizu, Luku, San Điminjano, Sijenu i Narni. Deset srećnih dobitnika koji su osvojili treću nagradu, spa vikend za dvoje, opuštaće se u hotelu po izboru – „Izvor“ u Aranđelovcu, „Aqua Premier“ u Vrdniku ili u klubu „Satelit“ na Zlatiboru, dok će poklon vaučeri u vrednosti od 18.000 dinara za kupovinu kofera u radnjama „Carpisa“ obradovati dobitnike četvrte nagrade, takođe njih deset.


mladi Mladi sve ređe kupuju stanove i automobile 1308-interpol-fb-cover-02 manji „Interpol“ od čitavog regiona bira Beograd! No way sign on traffic (Picjumbo) Vi i ekonomija na ti: Da li je klasično reklamiranje mrtvo? Nin-ova nagrada za roman 2016. godine NIN-ova nagrada 2017: Make Serbian Novel GREAT Again · · ·