Baner 800x600px_cover
U VAZDUHU · promo

Grand kafa je i ove godine organizovala program lojalnosti za svoje verne potrošače. Pod već poznatim sloganom, „Vidim ti siguran dobitak“, ovogodišnji program u sebi krije novu posebnost jer su tim povodom dizajnirana nova pakovanja Grand kafe Gold sa autentičnim šarama koje oslikavaju bliskost koju Grand kafa godinama gradi sa svojim potrošačima. Te iste šare sada se nalaze i na jedinstvenim poklonima Metalac posuđa koje u ovom programu lojalnosti možete dobiti kao poklon za poverenje.

Još jedna novina ovogodišnjeg programa je jednostavan put do poklona – nema više lepljenja poena, niti potrage za lifletima. Dovoljno je da na stranici www.grandkafa.rs otvorite nalog, prikupljate bodove iz unutrašnjosti pakovanja, a zatim odete do odabrane Metalac prodavnice gde vas vaše poklon posuđe već čeka.

Potrošači su za nas kao deo porodice, neko koga poštujemo i o kome brinemo. Kroz program lojalnosti ostvarujemo baš tu misiju i odatle počinju stvarne životne priče kao i priče o dobitku, onom pravom jer ko god sakuplja bodove sa pakovanja Grand kafe Gold, odmah dobija poklon u bilo kojoj od prodavnica Metalca.

Veliki broj učesnika koji na sajtu već prikupljaju bodove i menjaju ih za poklone Grand kafe, jeste potvrda da su pažnja prema drugome i vernost uvek najveći dobitak. FB stranica Grand kafe takođe je puna poruka zadovoljnih potrošača i divnih fotografija poklona. Bodove sakupljaju najbolje drugarice, kolege s posla, prve komšije, svekrva i snaja, i svi oni kojima je ispijanje zajedničke kafe svakodnevni ritual. „To su priče iz života, priče o prijateljstvu, komšiluku i poštovanju koje su za nas najvredniji dobitak“, poručuju u Grand kafi.

Zato uživajte u vašem omiljenom, dobro poznatom, i mirisu i ukusu Grand kafe Gold i požurite jer vas do 10. jula očekuje siguran dobitak!

Eucerin put lepote Krenite na Eucerin put lepote Telekom Srbija oprema informaticke kabinete sirom Srbije Program „Pokrećemo pokretače“ Telekoma Srbija kreće od osnovnih škola Grand aroma 1 Nesvakidašnje letnje uživanje uz Grand Aroma kafu On Lemon naslovna 100% prirodna limunada – savršeno osveženje · · ·