Stipendije za studente
PULS GRADA · aktuelno

Proleće je vreme za nova znanja i nove početke! Na spisak svojih planova dodajte Program stipendiranja studenata – proleće 2018! Program stipendiranja studenata organizuje Obrazovni sistem EQUILIBRIO u saradnji sa Evropskim pokretom Futuris.

Program je osmišljen tako da studentima svih fakulteta i visokih strukovnih škola beogradskih univerziteta omogući pohađanje kurseva stranih jezika, jezičkih radionica i specijalizovanih seminara, uz izdavanje i overu zvaničnih sertifikata Obrazovnog sistema EQUILIBRIO. Pravo na konkurisanje imaju studenti na osnovnim strukovnim, akademskim, master i doktorskim studijama, bez obzira da li su ranije koristili ovaj vid stipendije u prethodnim Programima stipendiranja studenata.

Spajamo lepo i korisno
Program počinje u martu 2018. i traje 3 meseca. Nastava se održava radnim danima (u popodnevnim i večernjim terminima) ili vikendom (u dnevnim terminima). Pohađanje PREMIUM kursa stranog jezika je obavezno, dok su radionice i seminari fakultativni. Svim polaznicima obezbeđen je rad u malim, mentorskim grupama polaznika (mentor prati napredak svakog polaznika pojedinačno od početka do kraja trajanja Programa obuke).

Šta vas očekuje na Programu stipendiranja studenata?
Ukoliko ste oduvek želeli da naučite ili usavršite znanje nekog stranog jezika i upoznate se sa kulturom i običajima zemlje u kojoj se taj jezik govori, ovo je jedinstvena prilika da iz prve ruke čujete najkorisnije savete i steknete nezamenljivo znanje. Imaćete priliku da naučite jedan od osam jezika: engleski, nemački, italijanski, ruski, norveški, švedski, španski i francuski. Pored nastave stranih jezika imaćete priliku da pohađate i jezičke radionice i specijalizovane seminare kao što su: Tehnike polaganja međunarodno priznatih ispita, Internet – prijatelj ili neprijatelj u učenju stranih jezika, Pisanje CV-ja i propratnog pisma, Sastavanjanje aplikacije za nastavak studija u inostranstvu i dr.

Program je specijalno osmišljen i prilagođen upravo studentima i studentskom načinu života, kako bi u potpunosti odgovorio na sve vaše zahteve i istovremeno vam obezbedio korisna i primenljiva znanja i veštine. Na kraju Programa, nakon položenih završnih ispita, svi stipenditi dobiće sertifikat Obrazovnog centra EQUILIBRIO.

MINDS_Rethinking-Plastic_Dave-Cover Kome treba đubre McDonalds Time Out Novi McDonald’s koncept u Srbiji SBB 7 dana unazad! Samo u SBB-u: Gledaj TV kanale čak 7 dana unazad! Mesec za dame Rajićeva Shopping Centar: Mart je posvećen ženama · ·