Loreal i Nova godina
PULS GRADA · lepota

Za razliku od ostalih dana i perioda u godini gde je akcenat na neutralnim bojama, a promenu čitavog stila postižeš samo dodavanjem crvene boje na usnama, za ovo veče, maštovitost i boje su ne samo poželjne već i obavezne.

Ovo su proizvodi koje moraš koristiti za kreiranje svakog novogodišnjeg look-a:

Prajmer

Prvi proizvod za postizanje bilo kog novogodišnjeg izgleda je prajmer. Za ovu priliku, podrazumeva se pre svega, da na lice staviš prajmer koji će osigurati da ti tečni puder bolje prione na kožu, a ostatak šminke ostane na svom mestu tokom čitave večeri. Ovo veče nije kao svako drugo, pa blaži tečni puder i par poteza četkicom za rumenilo neće biti dovoljni. Slojevito šminkanje je obavezno!

Tečni puder

Što se tiče odabira tečnog pudera predlažemo ti da obavezno koristiš neki koji je izuzetno postojan i mat. Ovo je prilika u kojoj ti je potreban tzv. teški puder, koji ti ne preporučujemo za svakodnevno korišćenje.

Korektor

Posle podloge, korektorom ćeš prekriti sve nedostatke i to obavezno utapkaj korektor, a nikako nemoj da ga razmazuješ kao da je puder.

Puder u kamenu

Ovim proizvodom ćeš setovati celu šmiku, pa će ti šminka opstati čitavo veče. Obavezno pripazi prilikom stavljanja tečnog pudera da ga ravnomerno naneseš, jer će puder u kamenu samo još više izraziti mesta na kojima si nanela previše tečnog pudera. Slojevito šminkanje ne podrazumeva da izgledaš kao da imaš masku na licu ili da bi trebalo da izgledaš starije nego što jesi!

Hajlajter

Ovo veče ne može da prođe bez svetlucavih čestica koje se presijavaju na licu. Šljokice su must have! Kako na očima, usnama, tako i na obrazima. Zato obavezno za ovo veče kupi i proizvode koje možda inače nisi koristila ili još nisi naučila kako da ih koristiš, kao što je hajlajter. Biraj slobodno i one koji su sa srebrnim česticama ili u boji.

Senka za oči

Hrabro odaberi svetlucave, crne, zlatne i sive nijanse senki za oči. Na tebi je u kojim količinama i kako ćeš ih staviti, ali nemoj ih nikako izostaviti. Ovo zimsko veče je pravo vreme da istakneš oči. Dopušteno ti je i da malo preteraš.

Ajlajner

Tanja ili deblja linija ajlajnera nikada nije na odmet, a naročito onda kada trebaš dodatno da istakneš oči. Pre samog stavljanja ajlajnera obavezno dobro uvežbaj pokrete kako ne bi uništila čitav izgled. Klasični smokey eye uz pomoć ajlajnera je uvek dobar izbor, a možeš da probaš i nešto drugačiju varijantu – braon smokey eye.

Maskara

Više slojeva maskare je obavezno, a poželjno je i da dodatno naglasiš uglove očiju sa njom.

Karmin

Za ovo veče neće biti dovoljan samo sjaj za usne. Bolje je da odabereš neku mat nijansu karmina koja će biti postojana čitavu noć.

Želimo ti lepo novogodišnje veče.


collage 4 trenda za ulepšavanje koja će obeležiti prazničnu sezonu cover www.feministing.com 10 tajni brazilske lepote photo-1508764356915-704089a634e2-1531917133 Do zdravih i jakih noktiju u 6 jednostavnih koraka BeFunky-collage (1) 6 frizura koje nose moderne Francuskinje · · ·