Frikom basket
U VAZDUHU · promo

Na ceremoniji godišnje dodele nagrada od strane Evropske asocijacije za promovisanje sponzorstva održanoj 11. februara u Londonu, koja dodeljuje priznanja za najbolje kampanje iz različitih oblasti, kompanija Frikom osvojila je srebrnu medalju za projekat na temu sporta pod nazivom „Frikom Basket“. U okviru ovog projekta Frikom je rekonstruisao 40 košarkaških igrališta širom Srbije uz podršku Košarkaškog saveza i na taj način dao doprinos srpskoj košarci i razvoju sporta u našoj zemlji.

Pored podrške, kroz rekonstrukciju košarkaških terena, Frikom je svim ljubiteljima sporta i sladoleda ponudio i zvanični sladoled košarkaškog Saveza Srbije „Basket“, u ambalaži u obliku košarkaške lopte, ukusa vanile i čokolade. U cilju promocije srpske košarke kompanija Frikom je za sve ljubitelje ovog sporta pripremila album „Uspesi naše košarke“ koji nas podseća na sve uspehe naše reprezentacije od 1961. godine do danas. Za one mlađe Frikom je pripremio mini web i android igricu Basket uz pomoć koje su najbolji rezultati nagrađivani košarkaškom loptom, originalnim dresom košarkaške reprezentacije Srbije, a konačni pobednik finalnog takmičenja putovanjem na Eurobasket.

Kompanija Frikom, u godini u kojoj je obležila svoj jubilej –  40 godina poslovanja, nastavila je da osmišljava i sprovodi društveno odgovorne projekte kako bi svoje dugogodišnje prisustvo na tržištu i uspeh podelila sa zajednicom u kojoj posluje. Podrška sportu, srpskoj košarci i promocija sportskih vrednosti među mladima bila su inspiracija  za kompaniju da sprovede projekat „Basket“.


Večera u mraku “Večera u tami” prvi put kod nas Nike servis za potrošače Nike Shop: Novi servis za potrošače Noć arome Noć Arome: Koncert Vlade Georgijeva u Kombank areni Red Bull Can You Make It? Počinje glasanje za Red Bull Can You Make It?