Boje kose za proleće
PULS GRADA · lepota

Konačno je nastupila jedna sezona u kojoj nećete morati svoju kosu da mučite bojama koje više liče na zaturenu dečju temperu ili flomaster, i tokom koje ćete moći da osnažite jačinu i zdravlje svoje kose, uz minimalne izmene, naravno, ukoliko pratite ovakve trendove.

Glavna sugestija i savet tiče se prirodnosti, tako da sve pepeljaste plavuše pođu u pravcu toplijih nijansi, a sve one klasično smeđe cure naprave presek – ili će postati svetlo smeđe, ili će ovog proleća poći u pravcu nešto tamnijih nijansi, od tamno smeđe, ka boji ukusnog espresa.

Dame koje ne vole da se farbaju ravnomerno tako da čitava površina bude jednake nijanse, one koje su do sada probale sve varijante na temu ombrea trebalo bi da sada „odmore“ svoju kosu tako što će pustiti da im ova izraste, a da se deo koji je tretiran ombreom spusti sve do vrhova dlake. Modni poznavaoci su ovaj izgled već prozvali otapajućim ombreom, a nama se i naziv i izgled prilično svideo.

Čini se da će ovog proleća najbliže trendi savršenstvu biti svetlosmeđe devojke i one koje su do sada negovale neku od tamno plavih nijansi, jer će uz odgovarajući preliv, buterastog tipa, dobiti pravu boju. U svakom slučaju, dok čekate prave prolećne dane, uvek možete da pođete u frizerski salon i malo promenite uobičajenu nijansu, na koju ste tako dobro navikli. Imajte na umu da su ove sezone jarke nijanse sasvim pase, pa se pridržavajte saveta stručnjaka, ili stare dobre intuicije. Zagasito i prirodno to su ključne kategorije u kojima bi trebalo da razmišljate.

Drvenasti bakar kao Hannah MurrayOtvori galeriju
Prolećne frizure Ideje za nove prolećne frizure Playboy bez golotinje Ovo je prvi Playboy bez golotinje Garderoba koja neguje kožu Guess: Pantalone koje hidriraju i neguju vašu kožu Ruž Istorija karmina – 100 godina u znaku poljupca · · ·