pagecvoer
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Unesite dašak proleća u svoj dom uređenjem trpezarije cvetnim aranžmanima, šarolikim dekoracijama i lepim nameštajem. Ako budete imali vremena razmislite i o krečenju prostorije u neku od svetlijih nijansi plave, zelene ili ljubičaste boje.

Inspiraciju možete da potražite u fotografijama trpezarija nekih od najboljih svetskih dizajnera enterijera i eksperata za uređenje i dekorisanje stambenih objekata. Zamislite samo koliko ćete uživati u obedovanju sa vašim najmilijima u ovako lepom ambijentu. Čak iako nemate dovoljno sredstava i vremena da napravite potpuno preuređnje trpezarije, sigurni smo da ćete u našoj galeriji pronaći bar neku ideju koju ćete moći da sprovedete u delo i tako bar malo oplemenite vaš dom.

izvor: Elms Interior DesignOtvori galeriju
Tikkurila boje Tikkurila: Dekorativne tehnike za vaš dom i-found-architecture-from-star-wars-in-belgrade-2__880_cover Futuristička arhitektura Beograda QAmcXEYTNX3WV8PB5HcI_derekpearcewatertables7_cover Neobični stolovi za sve ljubitelje životinja dzudzu_cover Najlepša vrata u art nouveau stilu · ·