Muška moda ovog proleća
U VAZDUHU · trend

O čemu se to raspredalo oko modne piste u Londonu, Milanu i Parizu juna prošle godine? Davno je to bilo i ko bi se toga još setio, reći ćete vi.

Mi se slažemo, ali dodajemo da iako tvorci trendova i njegovi ključni nosioci rade punom parom i po nekoliko sezona unapred, mi još uvek znamo o čemu se govorilo, ali i šta će se nositi od aprila do septembra, ove 2016. godine…

Dragi muškarci, čak i ako sebe ne doživljavate kao modne izaslanike, ove dezone biće veoma jednostavno da postanete jedan od njih. Inspiracija je prilično jasna – ’50. godine prošlog veka uvukle su se u klasične krojeve jakni, pantalona, sakoa i košulja. Kada je reč o dezenima budite slobodni da se ugledate na dezene šarenih kubanskih košulja, kineskih cvetova sa tradicionalne svile ili posuđa i drevnih vaza. U ovoj mešavini muzejskih eksponata svoje mesto su pronašle i kišne kabanice i rančevi – poznati i nešto moderniji modni dodaci koji su ponovo „izašli“ u prvi plan.

Umesto da ovog proleća i leta uživate u jarkim bojama, okrenite se svim nijansama zelene i njoj veoma kompatibilnoj sivoj. Lagane pamučne majice, kačket „džokeja“ za one koji vole da glavu pokriju. Tu su i stare dobre farmerke, ali se potrudite da budu baš takve – stare, što starije to će više biti na ceni!

Kubanska košuljaOtvori galeriju
cover1 Maca u trendu Trendovi za jesenju šminku Šminka koju ćemo voleti čim dođe jesen Pantone: Boje obuće Pantone: Koje boje treba da bude vaša obuća cover1 Motogrini: Vožnja koja prija svima · · · ·