Usage prazan horizontalni
U VAZDUHU · promo

Kako biste na mini odmor krenuli mirne glave, kao i za sve u životu, neophodna je dobra organizacija. Banca Intesa je u saradnji sa svojim partnerima osmislila niz pogodnosti koje će vam pružiti dodatni podstrek da što pre krenete u avanturu – bilo da treba da uplatite aranžman, napunite rezervoar, kupite prolećnu odeću ili odaberete neku knjigu za usput, u brojnim prodajnim objektima naših partnera u zemlji, možete pronaći željeni proizvod ili uslugu na rate i uz popuste do čak 25 odsto.

Ono što će vas posebno obradovati jeste da pored uobičajenih pogodnosti za korišćenje kreditnih kartica, popusti se ove godine odnose i na plaćanje debitnim karticama Banca Intesa, kao i na plaćanje na internet prodajnim mestima određenih partnera Banke.

Huawei izlozba fotografije Mirko Tabasevic 519 Izložba fotografija nastalih Huawei P30 Pro pametnim telefonom nadmašila sva očekivanja BeFunky-collage Huawei priredio spektakularnu izložbu fotografija „Senke” IMG_4402r Otvaranje najvećeg Gigatron Megastore-a DV772451 Skechers promovisao najnovije modele patika D`Lites 3.0: Moderne, smele, udobne · ·