Dečiji sajam
PULS GRADA · deca

Campina fruttis dečji sajam, trinaesti po redu, održače se i ovog puta u hali 3 Beogradskog sajma, od 25. do 27. aprila. Prvi put, ulicama na Dečjem sajmu biće dodeljena imena koja će izglasati posetioci sajta www.decijisajam.rs.

Pored velikog broja izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge namenjene mališanima, posetioci sajma moći će da uživaju i u neprekidnom programu na bini i sportskom terenu. Veliko interesovanje kod dece predstavlja i ogromna igraonica od 150 m2, najnovije popularne igrice, zatim druženje s klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova.

Kao i svake godine, s najmlađima će se družiti i Svibor savez Srbije, a tu će biti i Žandarmerija, Saobraćajna policija, Vatrogasna brigada, kojima se mališani i te kako raduju. Sve posetioce, kako decu tako i one malo starije, očekuje odlična prolećna zabava s dosta iznenađenja i novih aktivnosti, koji će obeležiti XIII Campina fruttis dečji sajam.

Kreativne dečije sobe Izuzetno maštovite dečije sobe Kolibri Koncert povodom 50 godina dečijeg hora Kolibri Mikser Kids Market Mikser Kids Market: Dečiji izbor u nedelju 16. marta u Mikser Houseu Mainio Clothing Novi brend dečije odeće zabavnog dizajna ·