Promenada
PULS GRADA · aktuelno

Uskoro će na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara osvanuti novi tržni centar – Promenada, čije otvaranje Novosađani sa nestrpljenjem iščekuju, a koje je planirano za mesec novembar. Neka od poznatih imena brendova koje ćemo imati prilike da vidimo u Promenadi su brendovi Zara, Massimo Dutti, Oysho, Pull and Bear i Bershka, Mohito, Sinsay i Reserved.

Zanimljivo je napomenuti da će se brend Mohito prvi put pojaviti na našem tržištu. U Promenadi će se naći i LC Waikiki kao i Fahion Company i Sportina sa svojim brendovima. U ponudi će se naći i mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Dexy Co Kids-a i Pertini-a. Bogatu ponudu Promenade upotpuniće supermarket Univerexport i najmoderniji Cineplexx bioskop sa najvišim kvalitetom projekcije, a ono u čemu će posetioci dodatno uživati jeste mnoštvo lokalnih kafića i restorana kao što su Loft, Walter, Brunch, Modena i mnogi drugi.

Sa ukupnom površinom od 150.000 kvadratnih metara Promenada će biti najveći retail objekat u Srbiji. Novi tržni centar pozicioniran u samom srcu Novog Sada predstavljaće omiljenu destinaciju za sve zaljubljenike u modu, ali i za ljubitelje dobre zabave i zdravog života. Na 48.000 kvadratnih metara prodajnog prostora, ovaj tržni centar ponudiće svojim posetiocima objedinjeno iskustvo kupovine, veliki izbor modnih brendova, kao i dobro poznate lokalne sadržaje, što će ga činiti jedinstvenim na tržištu.

Takođe, pored odličnog miksa zakupaca, posetioci će imati priliku da uživaju u bogatom programu manifestacija, koncerata i aktivnosti koji će zadovoljiti velika očekivanja Vojvođana.

Web StandUpFest 2018: Regionalno veče u Kombank dvorani Justin Timberlake Levi’s & Justin Timberlake: Nova kolekcija stigla u radnje Wannabe digital awards WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Biramo najbolje influensere collage Omiljeni jesenji rituali koji će začiniti sezonu · · ·