1234
KULTURA · muzika

Uz akustične verzije čuvenih hitova „Neko nas posmatra“, „Zemlja“, „Ti si sav moj bol“, „Par godina za nas“ na svojevrsnom „EKV“ partiju, promovisan je dupli CD „Krug“, snimak poslednjeg živog nastupa kultne grupe, sa koncerta u Prištini u maju 1994.

Milan Mladenović i EKV pokazali su da u zemlji koja nažalost nikada nije istinski bila Zemlja za nas, ima dovoljno ljudi spremnih da prepoznaju, razumeju i podrže nešto što potencijalnoj publici pristupa s punim uvažavanjem, gledajući je pravo u oči. Drugim rečima, bitno su doprineli održavanju nade da na bilo kom mestu, u bilo koje vreme i pod bilo kojim uslovima istinska, plemenita kreativnost ne gubi ni smisao ni svrhu.

Tako je bilo i kada su se prijatelji, poštovaoci i saradnici ovog benda okupili da u posebnoj atmosferi uživaju u ovom za mnoge posebnom delu rok istorije. Pogledajte u našoj galeriji slike sa promocije održane u čast grupe EKV.

EKV promocijaOtvori galeriju

E-Play Pogledajte novi spot benda E-Play marizacover Poklanjamo vam karte za koncert Marize maxresdefault54 Sergio Lounge u KC Gradu Bijelo dugme Budva Bijelo dugme i mnogo drugih izvođača na trgu u Budvi · · ·