BeFunky-collage
U VAZDUHU · promo

Tik pred završetak školske godine i pred početak letnjih ispitnih rokova, u okviru projekta „Budućnost #za5” organizuje se veliki događaj za mlade pod nazivom „Leto #za5”!

Studenti, srednjoškolci i diplomci će imati priliku da se informišu o raznim programima praksi i apliciraju za (sezonske) poslove u željenoj kompaniji ili putem omladinskih zadruga.

Pored toga, mladi će moći da naprave svoj prvi CV, otvore profil na LinkedIn mreži i učestvuju na različitim radionicama koje će se baviti profesionalnom orijentacijom, simulacijom razgovora za posao, kao i da naprave profesionalnu fotografiju za biografiju. Osim toga, svi zainteresovani će moći i da se informišu o različitim vanškolskim programima – Work&Travel, studentskim razmenama i volonterskim akcijama.

Sve ove aktivnosti su odlične za samostalno finansiranje letovanja sa društvom, ali i za stvaranje novih poznanstava koja mogu biti od pomoći u potrazi za poslom nakon završenog fakulteta.

Čekamo vas na Adi Ciganliji (na početku šetališta, kod kružnog toka) od 15. do 19. juna, između 12 i 18h. Dođite i iskoristite priliku da steknete poslovne kontakte i ostvarite prve karijerne uspehe!

BeFunky-collage IKEA Art Event 2019: Hit the floor but make it art! 01 PreRead Kako živeti u svetu bez otpada? Bilbord-bela-tehnika---5-x-2,40m,-1-prema-10 Dani bele tehnike u Gigatronu Usage prazan horizontalni Prolećna putovanja: Koja je vaša destinacija · · · · ·