Izmene u gradovima
fotografija

Bilo da putujete dosta i često, ili da nigde niste mrdnuli iz svog grada, onu dobro znanu poslovicu da se sve u životu menja je sigurno da znate.

A, ako je već tako, onda ne postoji bolji način da vam pokažemo kako su sve muke, i arhitektonske ali i svake druge, samo danas muke, a već za par decenija sve može da se promeni. Na bolje ili na gore, neka ostane da se individualno zaključi…

Oni koji su napravili kolaže koje ćete imati priliku da pogledate u našoj galeriji su pre svega ljubitelji fotografije. Imajući u vidu snagu vizuelnog, i verujući da svaka fotografija može da kaže mnogo toga, odlučili su da umesto priča, neke stvari kažu samo spajanjem fotografija iz prošlosti sa onima koje su deo savremenog života.

U pitanju su dobro poznata mesta i lokacije na svetu, međutim, videćete i sami na šta aludiraju tvorci ovih kolaža. Pa, ipak, ovakve se fotografije neće koristiti za turističke prospekte, već bi pre mogle da posluže kao opomena na neke strašne istorijske trenutke, sa jedne, i snagu čovečanstva, sa druge strane!

Nekad i sad: Oda, NorveškaOtvori galeriju
Poljupci širom sveta Poljubac je isti na svim meridijanima Taksista fotograf Njujorški taksista 30 godina fotografisao svoje putnike James Dean Ove fotografije su napravljene samo par dana pre njihove smrti grad u barici naslovna Grad u barici: Fotografije nastale posle kiše · ·