Maskiranje u busu
U VAZDUHU · urban flash

Za većinu vas koji svakodnevno putujete do posla, a u slučaju da živite u Beogradu, to u poslednjih par meseci više znači da ste „zaglavljeni u koloni“ nego da se krećete, pomen na gradski prevoz budi nekoliko asocijacija. Neki od vas slušaju muziku, neki gledaju kroz prozor, a ima i onih koji čitaju ili igraju igrice, ali Menja Stevenson najviše voli da se sakriva, i to u busu…

Da, dobro ste pročitali i nije šala, jer se ova nemačka umetnica usavršila, tokom studija za modnog dizajnera, a u okviru svog novog projekta koji za ideju ima „savršenstvo ružnoće“, Menja je pokušala da za dizajniranje odeće koristi materijale koji se koriste za presvlačenje nameštaja u javnom gradskom prevozu.

Duhovite šare ili savršene ideje kako da se kamuflirate u gradskom prevozu, na vama je da odlučite, naravno ne pre nego što proverite sadržaj naše urnebesno zabavne galerije.

Autfiti i garderoba koju je osmislila Stevensonova nastajali su u kontinuitetu od 2006. godine, ali je kamuflaža očigledno uspela ušta ćete se i sami uveriti.

Umetnost u službi kamuflažeOtvori galeriju
pagecover Mali budžet za maskiranje, ali rezultat je spektakularan Autobus Koja su sedišta najbezbednija Drži se za ruku Roditelji priznaju svoje najveće propuste Kadmo ubija zmaja Da li znate kako je nastala Budva · · · · ·