screen-shot-2018-03-06-at-1-30-19-pm
U VAZDUHU · tech/web

Svesni smo da razgledanje Diznilenda preko interneta ne može da se poredi sa posetom samom zabavnom parku i uživanjem u svemu što takvo mesto ima da ponudi, ali u nedostatku vremena i/ili finansijskih sredstava, svaka besplatna mogućnost uživanja u lepoti Diznilenda je dobrodošla.

Kao i u mnogim drugim slučajevima, u pomoć nam je priskočio neverovatni Google Street View. Ova korisna internet aplikacija nam sada daje mogućnost da prošetamo svakim od 11 Diznijevih zabavnih parkova na teritoriji SAD.

Verujemo da ste već upoznati sa Google Street View tehnologijom, a ako je do sada niste koristili, neće vam biti potrebno mnogo vremena da se naviknete. Dovoljno je da pomeranjem kursora i klikom miša birate pravac u kojem želite da se krećete i sama aplikacija će vas odvesti na željenu destinaciju. Na svakom delu ulice postoji mogućnost okretanja oko svoje ose i zumiranja kako bi mogli da uživate u svim vizuelnim lepotama ovog parka iz snova. Pogledajte kako to izgleda u videu ispod teksta, a nakon toga probajte i sami da se prošetate Diznilendom korišćenjem aplikacije na ovoj adresi.

who-old-are-you-1-cover Saznajte šta su velike istorijske ličnosti radile u vašim godinama 170.003.018_P_Smart(2) HUAWEI P smart: Kao stvoren za mlade shutterstock_282543275-1000x500 Facebook: Algoritam koji može da predvidi vaše finansijsko stanje GalaxyS9andS9+ U korak sa modernim komuniciranjem: Samsung Galaxy S9 i S9+ · · ·