levis-fit-guide-84472-1519338551629-image.700x0c
PULS GRADA · shopping

Farmerke su nezaobilazni komad u garderoberu svake osobe. Visokog ili niskog struka, od svetlog ili tamnog džinsa, u ležernim ili šik izdanjima, farmerke su osnova svake stylish kombinacije sa kojom nema greške. No, da bi one savršeno stajale, bitno je da odaberemo model koji najbolje pristaje našoj figuri. Zato sa vama danas delimo sjajan trik pomoću koga ćete lako odabrati farmerke po svojoj meri, a da uopšte ne morate da ih probate.

Nema sumnje da se moda stalno vraća… Danas je u ponudi veliki broj modnih brendova i kolekcija koje stalno pristižu, te ne čudi što se trendovi minulih dekada vraćaju, u nešto izmenjenom ruhu. Upravo zbog toga moderne devojke koje žele da izgledaju šik trebalo bi da poslušaju modne savete svojih mama i baka koje su svojevremeno takođe nosile komade koji su vrlo popularni i danas, i od njih usvoje po neki stilski trik. Jedan od najdragocenijih jeste kako da znate da vam farmerke odlično pristaju, a da uopšte ne morate da ih probate.

Reč je o vrlo jednostavnom triku koji zasigurno daje rezultate – uzmite željene farmerke i premerite dužinu njihovog struka svojom podlakticom. Ukoliko se te dve dimenzije poklapaju, to je znak da će vam farmerice biti taman. Bitno je samo da imate na umu da prilikom premeravanja, šaka treba da vam bude stisnuta, a ne otvorena.

Ukoliko vam se ovaj metod čini nedovoljno pouzdanim ili suviše komplikovanim, postoji još jedan način. Naime, sve što treba da uradite jeste da struk farmerki obmotate oko vrata. Ukoliko se obe strane struka komotno dodiriju, to je znak da će vam one odgovarati. Ukoliko se krajevi ne dodiruju, znači da su vam male, a ako pak ima puno lufta, znači da su vam velike.

Kao što vidite, u pitanju su vrlo jednostavni trikovi, koje možete isprobati već danas sa farmerkama koje već imate u garderoberu, i tako se uveriti u njihovu delotvornost. Tako ćete sebi uštedeti puno vremena prilikom sledećeg šopinga.


hbz-gift-guide-1539878974 Idealni praznični pokloni za dame od stila FOREO uređaji sniženi Kako da kupite sve što vam treba u ludoj šoping nedelji? MANGO jesen/zima 2018 Mango: Žurka može da počne Joga Za dobru pokretljivost vaših zglobova · ·