How Old Robot
U VAZDUHU · tech/web

How-Old.net je novi sajt, koji je pokrenula kompanija Microsoft, u želji da testira alat za prepoznavanje lica i određivanje starosti osoba prema fotografijama. Probajte ovu aplikaciju, ali samo ako ste spremni da vam Microsoft možda javi i loše vesti. Na primer, da niste toliko mladi kako sami sebe doživljavate.

Zaposleni u Microsoftu ne gube vreme. Iako trenutno rade na novoj verziji operativnog sistema Windows i razvijaju novi browser, njihovi inženjeri su pored tih obaveza uspeli da naprave ovu zabavnu aplikaciju. Postavite svoju fotografiju na sajt How-Old.net, u skladu sa pravilima o veličini fajla, a algoritam Azurovimi Face API, koji koristi ova aplikacija, javiće vam koliko imate godina i kog ste pola. A sad probajte sa nekoliko različitih slika. Rezultati će vas iznenaditi.

Windows 10 će koristiti prepoznavanje lica putem web kamere kao mogućnost upravljanja operativnim sistemom. A Azure API će nastaviti da usavršava svoj algoritam koristići opcije koje nudi cloud OneDrive – ako ste skloni teorijama zavere, zamislite da će uskoro Microsoft biti u prilici da pretražuje vaše fotografije i vrši prepoznavanje i klasifikaciju.

Zaboravite Minesweeper i pasijans, How-Old.net je nova Microsoftova igračka. Javite nam na našoj FB stranici koliko godina ovaj sajt tvrdi da imate. Madonni se ova aplikacija veoma dopala, možda će i vas podmladiti.

miezu mx Meizu MX4 – kineski iPhone ekvivalent stigao i do nas World1-map-google-words Google pretraga: Najtraženije cene u različitim zemljama Asus ZenBook UX305 Asus ZenBook UX305 – elegantni ultrabook dobrih performansi Karbonn Sparkle V Karbonn Sparkle V: Odličan novitet iz Indije