1-79_cover
KULTURA · fotografija

Autorka ovih impresivnih portreta ženskih zvezda iz sveta filma i muzike je francuska fotografkinja Betina Rajms. Svoju karijeru je započela 1978. godine, a najviše uživa da na svojim slikama prikazuje žensko telo. Anđelina Džoli, Monika Beluči i Selma Hajek su samo neke od diva šoubiznisa koje su se našle ispred objektiva njenog foto-aparata.

Primetićete da su njene fotografije provokativne prirode, iako modeli na slikama nisu goli. To pokazuje veliki talenat Betine Rajms, što su zapazili i poznati modni brendovi kao što su Chanel i Lancôme, s kojima je svojevremeno sarađivala.

Pogledajte u našoj galeriji ove senzualne portrete zvezda pop kulture, a za više informacija o samoj fotografkinji, posetite njen zvanični veb-sajt i Instagram profil.

Naomi KembelOtvori galeriju
flora-borsi-forgotten-dream-immigration-photo-collage-11_cover Stari imigranti u modernom Njujorku pagecovr Fotografkinja krši bizarne američke zakone Fran-Mart-Scotland-Photography-17_cover Druženje sa životinjama u ruralnim predelima Škotske mini Minimalizam na fotografijama · · · · · ·