Prstenje kao iz bajke
PULS GRADA · dizajn

Nakit ne mora uvek da pokaže koliko ste bogati, a u davnoj prošlosti prstenje je često imalo različite simboličke vrednosti i smatralo se da poseduje određene moći, te su tako vrhovni poglavari ili vračevi obavezno nosili i karakterističan nakit koji bi bio gotovo njihov znak prepoznavanja. I danas je lepo prstenje na ceni, ali dizajniran nakit ne mora nužno da znači i da će biti previše skup da biste ga nosili. Danas je dobra ideja u stvaranju nakita sasvim dovoljna da na vašoj ruci zasija maleno blago koje može biti napravljeno i od veoma jeftinih materijala.

Pravilo ukusno dizajniranog nakita glasi – dokle god izgleda skupo i ukusno, nema razloga za brigu. Pogledajte neke od najneobičnijih prstenčića čije smo fotografije pronašli i podelite sa nama fotografiju svog, ukoliko ste na njega naročito ponosni i ako je unikat. A ukoliko takav prsten još uvek nemate, evo nekih zaista dobrih ideja.

Prstenje kao iz bajkeOtvori galeriju
Čaj Samo za prave ljubitelje čaja Nove Coca-Cola boce Coca-Cola Extraordinary – zbirka unikatnih boca Aks me Anything AKS ME ANYTHING gostuje na Belgrade Behance Reviews Avioni sa prozirnim staklima Za deset godina vozićemo se u prozirnim avionima · · · · · ·