Prstenje u obliku turističkih znamenitosti
PULS GRADA · dizajn

Zahvaljujući jednoj kreativnoj ženi svi oni koji veoma vole putovanja mogu konačno da svoje omiljene turističke destinacije otkriju noseći ih tako da ih svi vide. Umesto da magnete za frižider pokazujete svima koji svrate u vaš dom, objašnjavajući koliko volite suvenire sa putovanja, Ole Shekhtman, koja živi u Sankt Peterburgu odlučila je da napravi prstenje na kojem će se naći omiljene građevine iz celog sveta koje svake godine privlače mnogobrojne turiste da ih posete i fotografišu se ispred njih.

Ole je po profesiji dizajnerka nakita, ali ga ona zahvaljujući veštini i znanju ne samo osmišljava već i izrađuje. Njena ideja je bila da za one koji su iskreno očarani određenim građevinama sveta baš njih pravi tako da jedna za drugom u nizu stvaraju prepoznatljiv prstenasti oblik. Gradski prikazi i čuvene crkve i druge arhitektonske znamenitosti Pariza, Njujorka, Londona, Pekinga i Stokholma našle su se na njenom prstenju.

Oni su izrađeni od zlata i srebra i izgledaju sjajno, ali sudeći prema rečima Shekhtmanove ona se neće zadržati samo na do sada izrađenim motivima, već će svakom novom serijom povećavati broj onih građevina koje mnogobrojni turisti svake godine obilaze, fotografišu i onih koje se pojavljuju u različitim turističkim vodičima. Pogledajte kako izgleda njen nakit, a u slučaju da vas interesuju i cene detaljno se informišite na sajtu Esty.

Prstenje za one koji vole putovanjaOtvori galeriju
cover1 Moderni filmovi kao deo postera klasika iz zlatnog doba Holivuda Vizitkarte Najinventivnije vizitkarte za vaš posao iz snova Da li su vaše novogodišnje čestitke već spremne? Jeste li već spremili svoje novogodišnje čestitke Yoda fontana Yoda fontana · · · · ·