CeosetiznenađenjapakujeseutakozvaniKovceziciznenadjenjakojiklijentdobijasasvimdetaljima
U VAZDUHU · promo

Agencija „Savršeno iznenađenje” kreira potpuno personalizovane poklone za više od 40 prilika u kojima želite da dragim osobama priredite nezaboravno iskustvo. Naručilac iznenađenja popunjava detaljni upitnik na osnovu kojeg kreativni tim priprema i dostavlja paket od šest ili 12 originalnih darova.

U vreme kada svi tragaju za što unikatnijim poklonima za novodišnje praznike, u Beogradu se pojavilo Savršeno iznenađenje – agencija koja svoju misiju objašnjava porukom ostavlja bez daha. Ideja koju zastupaju se zasniva na osmišljavanju i organizaciji iznenađenja koja se namenski prave za svaku osobu pojedinačno. Ono što je specifično za ovaj koncept je da nema gotovih rešenja niti univerzalnih poklona, već se za svakog naručioca kreira se paket od šest ili 12 personalizovanih iznenađenja.

Sistem ključ u ruke podrazumeva da naručilac iznenađenja treba samo da popuni upitnik kroz koji daje informacije o osobi za koju se priprema iznenađenje. Kreativni tim je odabrao više od 40 povoda za slavlje, od onih tradicionalnih poput Nove godine, rođendana, godišnjica, Dana zaljubljenih, 8. marta, momačkih i devojačkih večeri i prosidbi, pa do obeležavanja useljenja, novih poslovnih poduhvata, trudnoće, mature… Takođe, u Savršenom iznenađenju veruju da je neophodno oraspoložiti drage osobe i nakon razvoda ili tokom duže bolesti, ali i da iznenađenje može biti potpuno primeren poklon za poslovnog partnera i kolege.

Takozvana nepoznata iznenađenja su posebna poslastica namenjena onima koji imaju i pomalo avanturističkog duha. Naime, ona podrazumevaju da naručilac može da uplati paket kojim će iznenaditi sam sebe ili pak celu svoju porodicu. Dakle, ni darodavac ne zna šta će se dogoditi, osim što u Savršenom iznenađenju obećavaju da će biti bezbedan i nasmejan.

Milica Kljajić, idejni tvorac i direktorka agencije Vision Communication, u okviru kog posluje Savršeno iznenađenje objasnila je šta je srž ovog posla:

„Ukratko, mi se bavimo usrećivanjem ljudi. Pomažemo im da na lep i neobičan način pokažu jedni drugima da im je stalo. Poklon je sve – doživljaj, sećanje, mentalna memorija, emocija… Mi sve to pakujemo u jedno Savršeno iznenađenje. Ne postoji to što ne možemo da organizujemo. Na zemlji, pod zemljom, u vodi, u vazduhu“.

Paket koji je već privukao najviše pažnje je Hitna pomoć koji u Savršenom iznenađenju interno zovu „kada se partner danas seti da je prekosutra godišnjica veze“.

„Ovaj paket smo osmislili za one ljude koji imaju tri dana ili manje do važnog datuma“, objasnila je Milica i nagalasila da Savršeno iznenađenje pruža usluge na teritoriji cele zemlje. U današnjem vremenu, lako se zaboravlja šta sve može biti povod za radost i kada sve dragim ljudima treba pokazati da mislite na njih. Evo samo nekih predloga:

  • Slavite dečje rođendane? Ali da li se toga dana zahvalite i njihovoj majci što je donela te divne ljude na ovaj svet?
  • Vaši mališani se „lome“ oko toga da li da veruju u Deda Mraza ili ne? Produžite čaroliju detinjstva iznenađenjem.
  • Bliže se Materice. Šta mislite o tome da majci umesto vezivanja poklonite jedno iznenađenje?
  • Možda imate nekoga ko tuguje, ko je bolestan ili nekoga ko uskoro negde odlazi i želite da im kažete da mislite na njih.
IntesaAcademia_fotografija2 Banca Intesa: „MEET THE FUTURE” ŠtarkDedaMraz Štark Deda Mraz dolazi kod vas 456 Visa: Vidite, čujte i osetite evoluciju DOT Barcaffe: Nova dimenzija espresso kafe u vašem domu · ·