AirJordan1SeasonofHerr
U VAZDUHU · promo

Najnovija, ekskluzivna  „Jordan” kolekcija za žene i model  „Air Jordan 1”, predstavljeni su premijerno posetiocima na događaju organizovanom u Jevremovoj 25.

Brojni ljubitelji ovih kultnih patika i mode imali su priliku da od poznatih blogerki i kolekcionara čuju više o modnim trendovima i njihovim fashion-forward kreacijama koje su bazirane na najnovijoj Air Jodran 1 Season of  Her kolekciji, po prvi put lansiranoj na domaćem tržištu. Među blogerkama koje su predstavile svoje modne kombinacije, uklopljene sa Jordan patikama, bile su Jana Dačović, Anastasija Grujić, Marina StarovićKristina Micić, kao i Nevena Stojićević, pasionirana kolekcionarka patika.

Air Jordan 1 Season of Her kolekcija kombinuje materijale luksuznog satena i meke uštavljene kože, uz jedinstvene boje, prikazujući jak stav koji odjekuje dalje od košarkaškog parketa. Iako je ovaj Jordan model patika veoma tražen, njegovo vreme tek dolazi.

Najnovija Air Jordan 1 kolekcija dostupna je od danas u Tike Shopu ali i putem online prodavnice www.tike.rs

REAzapress Raiffeisen banka: Usluge na bazi veštačke inteligencije Fuzeteabreskvahibiskus FUZETEA: Coca-Cola ima novi proizvod RedmiNote5APrime Xiaomi: Pametni telefoni konačno i u Srbiji NPL_3_cover POPS hemijsko čišćenje: Održavanje kože i krzna · · ·