Audrey_Hepburn_spring_girl_1950s31
U VAZDUHU · flešbek

Pre nego što se proslavila u filmovima kao što su „Doručak kod Tifanija“, „Sabrina“ i „Praznik u Rimu“, Odri Hepbern je bila samo još jedna glumica i balerina koja je pokušavala da se dokopa slave u velikoj konkurenciji zabavljača i umetnika u Londonu ’40-ih i ’50-ih godina prošlog veka. Kako bi skupila dovoljno novca za preživljavanje i časove baleta i glume, Odri je povremeno radila i kao model.

Kada je imala 21 godinu, Odri je prvi put fotografisana za seriju modnih slika pod nazivom Vodimo devojku u potragu za prolećem. Za mesto foto-sesije su izabrani Kjuski vrtovi u jugozapadnom delu Londona, dok se iza objektiva nalazio fotograf Bert Hardi.

Kao što možete primetiti na slikama u našoj galeriji, Odri je već na samom početku karijere pokazala da joj je udobno u centru pažnje, a njena lepota i istančan stil su bili vidljivi svakome ko je bar malo obratio pažnju. Očigledno da je bilo samo pitanje vremena kada će postati zvezda.

Prva serija modnih fotografija Odri HepbernOtvori galeriju
collage Uvrnuta čudovišta iz starih japanskih filmova princess-diana-holiday-1532613444 Retko viđene fotografije britanske kraljevske porodice sa odmora collage Najlepše haljine na filmskom platnu naslovne strane Kako su izgledale naslovnice prvih brojeva poznatih magazina · ·