Barcaffè u Rovinju
PULS GRADA · gastro

Ukus i miris turske kafe ujedinjen u Barcaffè D.O.T. kapsuli namenjen je svima koji cene kafu visokog kvaliteta i žive ubrzanim životom, ali i dalje žele da uživaju u novoj dimenziji tradicionalnog ukusa. Tokom prezentacije ove velike inovacije publiku je oduševila lakoća u pripremi turske kafe u kapsuli za koju je potrebno manje od jednog minuta.

Više informacija o turskoj kafi iz kapsule sa prisutnima su podelili Andrej Bele, direktor Strateškog poslovnog područja kafa Atlantic Grupe koji je izrazio zadovoljstvo što je Barcaffè postala zvanična kafa Weekend Media Festivala dok je Lejla Dautović Čaić, direktorka marketinga Strateškog poslovnog područja kafa Atlantic Grupe održala prezentaciju o tome kako se došlo na ideju o turskoj kafi u kapsuli.

Svesni činjenice da turska kafa i dalje drži primat po potrošnji na ovom području, odlučili smo je učiniti dostupnom još većem broju naših vernih potrošača, prateći pritom njihove životne navike“, naglasio je Andrej Bele.

„Unutar već postojeće linije Barcaffe D.O.T. kapsula kafe odlučili smo lansirati Barcaffè kapsulu turske kafe koja je kompatibilna sa najvećim brojem aparata u regiji. To je prva takva kapsula u Evropi, što je automatski čini i izuzetno inovativnim proizvodom na tržištu, jer do sada na našim prostorima niste mogli popiti tursku kafu iz kapsule. Ono što je revolucija u slučaju Barcaffè D.O.T. kapsule je da je to kapsula s kojom možete za samo par trenutaka dobiti pravu tursku kafu, karakterističnog mirisa i ukusa od koje ujutro zamiriše cela kuhinja“, istakla je Lejla Dautović Čaić, direktor marketinga Strateškog poslovnog područja kafa Atlantic Grupe.

Brend Barcaffè po prvi put je postao zvanična kafa Weekend Media Festivala koji svake godine okuplja brojne regionalne stručnjake iz komunikacijske industrije. Na festivalu u Rovinju ove godine okupilo se više od 5.000 učesnika koji su tokom tri dana sadržajnog programa uživali u bogatstvu ukusa i aromatičnih mirisa iz široke ponude Barcaffè kafa.


crowne Nedeljni branč u hotelu Crowne Plaza 15371903009102421 (1) Vučija rakija: Tradicija po recepturi starih majstora Igor Luković autor projekta i Duška Ćetković 24kitchen Počinje „Beogradska nedelja restorana“ Pozivnica za serovanje i slanje prijateljima Jesenji Ukus Fest: Festival hrane i pića sa domaćim proizvodima · ·