Frikom dan
U VAZDUHU · promo

Veliki broj Beograđana okupio se ovog vikenda na Tašmajdanu da obeleži prvi praznik sladoleda u organizaciji kompanije Frikom – SladoleDan.

U centralnom beogradskom parku posetioci su se zabavljali uz bogat program koji je ovim povodom pripremljen za njih, a koji je vodio poznati glumac Boda Niniković. Uživanje u novim ukusima Frikom sladoleda upotpunio je nastup dečijeg hora „Kolibri“ i Lene Stamenković.

Beograđani su bili oduševljeni proslavom koja je organizovana u čast sladoleda, kao i mnogobrojnim zanimljivim aktivnostima koje su najviše animirale najmlađe: druženjem sa maskotama, klovnovima, hodačima na štulama, društvenim igrama, facepainting

Ljubav prema sladoledu ne poznaje granice, a radost koju budi u nama zajednička je za sve, tako da ne čudi što je Tašmajdan ove subote vrveo od ljudi. Svi prisutni uživali su u novim ukusima sladoleda kojima je kompanija Frikom obradovala sve posetioce.

Prvi praznik sladoleda SladoleDan je obeležen u sjajnoj atmosferi i sa nestrpljenjem iščekujemo nove SladoleDan-e i nova iznenađenja iz Frikoma.

Kotanyi tim promo Kotanyi – Moje kuvanje, moja umetnost Jana Jana: Nova ograničena serija „Samo ljubav“ bočica Chuck Tylor All Star II Futura Converse: Chuck Taylor All Star II Futura Huawei promocija novog telefona Premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive · · · ·