DSC_ (8) cover
PULS GRADA · dizajn

Ovih dana Gradstor Design Hub obeležava prvi rođendan. Za proteklih godinu dana koncept koji za cilj ima promociju i plasman radova domaćih umetnika, uspešno se razvija. Više od 3.000 pažljivo kreiranih komada odeće, obuće, nakita, torbi ili predmeta za kućnu upotrebu našlo je svoje nove vlasnike.

Gradstor Design Hub je logičan nastavak svih projekata koje je tim Kulturnog centra Grad godinama razvijao u cilju promocije domaće scene. Autor projekta Gradstor Design Hub je Ljudmila Stratimirović, umetnička direktorka, jedan od osnivača KC Grada. Saradnici koji u svakom smislu doprinose da se Gradstor Design Hub razvija su: Anđela Vitorović i Jadranka Bošković. Grafički identitet koji prati sve aktivnosti kreira Monika Lang.

U okviru Gradstor Design Hub-a počeo je s radom i Irmeli Kokko bar. Od sada, pored velikog izbora zanimljivih kolekcija domaćih i stranih autora, posetioci će u Pop Lukinoj 1 moći da uživaju u ušuškanom ambijentu uz kafu, čaj, ceđene sokove, čašu vina i po neki koktel.


Polimark haljine Ove sezone modni trendovi su nešto drugačiji vizitke Najbolje vizitkarte na svetu izumi Savršeni primeri urbanog dizajna Gorki cover Gorko-slatki svet: Umetnost na boci · ·