people-2557408_960_720
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Prvi sastanak obično prati skup pravila ponašanja koja su u potpunosti drugačija od bilo koje druge interakcije sa ljudima. Dvoje ljudi koji se privlače, zainteresovani su da se što bolje upoznaju kako bi lakše stupili u emotivni i seksualni odnos.

Da se ne lažemo, na prvom sastanku se nekako sve vrti oko pitanja da li da spavate sa njim ili ne, dok se emotivni odnos započinje i gradi se znatno kasnije. Kako bismo saznali da li je baš ta osoba ona prava za nas, gorimo od želje da joj postavimo što više pitanja. Najčešće pričamo o različitim temama pokušavajući da saznamo što više detalja, dok se istovremeno trudimo da ostavimo dobar utisak da bi se dogodio i takozvani drugi dejt. U takvim razgovorima smo često nespretni, jer od nervoze i treme nekad ne možemo ni da se setimo šta smo hteli da pitamo. Predlažemo vam nekoliko pitanja koja će vam pomoći da na prvom sastanku oborite s nogu baš svakog muškarca.

1. Kada bi bio u mogućnosti da nešto promeniš, šta bi to bilo?

Uvek je dobro postaviti ovo pitanje sa kojim ćete razbiti monotoniju upoznavanja pitanjima: Čime se baviš? Gde živiš? Da li imaš neki hobi? Koju muziku slušaš?

2. Pitajte ga gde vidi sebe za pet godina?

Zvuči kao da ste na razgovoru za posao, ali ovo pitanje se ne postavlja slučajno. Iz njega ćete videti kakvi su mu planovi, koliko je ozbiljan i stabilan. Nateraćete ga da se zamisli.

3. Šta mu je najveća strast?

Ovim pitanjem ćete mu dati na važnosti. Svaki muškarac koji poseduje strast prema nečemu će vam oduševljeno pričati o tome.

4. Pitajte ga kako se oseća? Jer ste vi pomalo nervozni.

Svako je nervozan na prvom sastanku. Ukoliko vam odgovori da nije, onda je poprilično samouveren ili psihopata.

5. Zamolite ga da vam ispriča omiljenu šalu?

Na ovaj način ćete saznati da li ima smisao za humor ili ne. Takođe ćete videti da li vam se način na koji se šali dopada.

6. Predložite da podelite račun?

Svaki muškarac koji je isašao na sastank planira sam da plati račun, ali vaš predlog će ga oduševiti. Naravno da neće pristati, ali time ćete mu pokazati da želite da delite stvari u budućnosti.

7. Pitajte ga da li želi da spava sa vama?

Ovo je zapravo pitanje koje će svakog muškarca oboriti s nogu.

0 Pogledajte kako su žene morale da se oblače u 18. veku photo-1499200544186-6b1e3ec3b68ecover1 5 novogodišnjih odluka za parove crazy-stupid-love-movie-image-emma-stone-ryan-gosling-01-1000x500 Nauka je dokazala zašto tepamo partneru pandoraad Da dobijete ono što želite · · ·