Starbucks stiže u Rajićeva Shopping Centar
U VAZDUHU · grad

Na šta vas podseća – prijatna atmosfera, miris kafe vrhunskog kvaliteta i ime na čaši sa zelenim logotipom? Pogodili ste, Starbucks! Najveći i najomiljeniji prodajni lanac kafa na svetu u martu stiže u Beograd i to u Rajićeva Shopping Centar.

Starbucks u proseku otvori dve prodavnice dnevno, u svom lancu u ovom momentu ima preko 28.000 prodajnih objekata, u kafi napravljenoj od najkvalitetnijeg zrna iz Etiopije i Hondurasa prosečni kupac uživa šest puta mesečno, a lojalni preko 16.

Na proleće naredne godine, priliku da prvi svoju svakodnevicu obogate omiljenom kafom i upoznaju se sa pravim duhom Njujorka, imaće ljubitelji dobrog šopinga u Rajićeva Shopping Centru. Pored šoping iskustva koje je bolje od svake kupovine i restorana sa najlepšim poglednom na grad, Rajićeva će uskoro svojim kupcima omogućiti i uživanje u prijatnoj atmosferi o kojoj priča čitav svet i preko 87.000 kombinacija napitaka koje možete poručiti u ovom lokalu! Vidimo se u Starbucksu!


Hi-Files Show 02 Najveći domaći sajam audio-video tehnike Jovan Maljoković Nova publika najstarijeg džez mesta u gradu Bundeva čorba Halloween gastro doživljaj u restoranu Campania image1 Gradski kutak: Beograd na zanimljiv način · · · ·