Samsung Gear 2 Neo
U VAZDUHU · tech/web

Samsung Galaxy S5 je stigao u Vip centre. Prvih 200 kupaca će, samo u Vipu, na poklon dobiti novu generaciju Samsung pametnog sata – Gear 2 Neo putem koga mogu da primaju i obavljaju pozive.

Atraktivno dizajnirani Gear 2 Neo se nosi kao celina za sebe, ali predstavlja i hands-free dodatak za S5 i druge kompatibilne Galaxy uređaje. Korisnik na velikom 1.63’’ Super AMOLED ekranu dobija poruke i ostale notifikacije sa povezanih uređaja. Neo može da posluži i kao univerzalni daljinski upravljač, a poseduje i sopstveni plejer za slušanje muzike putem bilo kojih Bluetooth slušalica.

Sa unapređenom S Health funkcijom Samsung Galaxy S5 i Gear 2 Neo postaju pravi fitnes pratioci zahvaljujući ugrađenom senzoru brzine otkucaja srca i pedometru koji prati kondiciju, pređenu kilometražu, kalorije i brzinu. Oba uređaja su otporna na prašinu i vodu.

Telekom Srbija i Mikser Inovativna komunikacija prestigio multipad 4 quantum Prestigio Multipad 4 Quantum 9.7 – tablet koji ispunjava očekivanja Toshiba satellite m50 - 2 Laptop Toshiba Satellite M50D-A-10Z: I za posao i za zabavu Samsung NotePRO 12.2 Tablet za kompanije