životinje
U VAZDUHU · urban flash

Naši krzneni prijatelji su svakako više od ljubimaca. Oni su zaista pravi prijatelji i članovi porodice. Bilo da više volite pse ili mačke, sigurno ste sa razlogom na nečijoj strani. A psi i mačke su zaista mnogo različiti. I mi imamo fotografije koje će to da posvedoče.

Nećemo ulaziti u to zašto neko više voli pse ili mačke. Divićemo se njihovim naravima i njihovim osobinama, kakve god da su one. Ljubav sasvim sigurno pokazuju na različit način, i pažnju traže na različite načine, ali ljubimci su neizmerni izvor sreće zato im toliko toga dopuštamo. Usuđujemo se reći da su nekada bolji prijatelji i od ljudi. I retko ko može da ostane imun na slatkoću krznenih prijatelja. Ono što je sasvim sigurno jeste da su preslatki u svojim razlikama, baš kao da potiču sa različitih planeta. Proverite u našoj galeriji o čemu pričamo.

To je samo vodaOtvori galeriju
Toshi Salvino -ona je živa lutka Ona je živa lutka Gospođe iz Toleda na moru Imaju li naše želje i snovi rok trajanja? venčanice Venčanice širom sveta mladeži Šta vaši mladeži otkrivaju o vama · · ·