Mulberry
PULS GRADA · moda

Neke od najčuvenijih modnih kuća zaintrigirale su javnost kada su u svoje nove kolekcije obukle prelepe rasne pse, dok su ih druge u editorijalima stavile rame uz rame sa svojim uobičajenim modelima.

Sudeći po svemu što smo imali prilike da vidimo u prethodnih par godina, reklo bi se da psi dobijaju počasno mesto u svetu visoke mode. U reklamnoj kampanji italijanske kompanije Trussardi za proleće 2014. godine kao modeli se pojavljuju hrtovi, zaštitni znak ovog velikog brenda; autor neobičnog editorijala je William Wegman, fotograf kome su četvoronožni ljubimci omiljeni modeli još od sedamdesetih. Tu je i Menswear Dog, blog na kome bračni par objavljuje fotografije svog psa u sofisticiranim odevnim kombinacijama,  istog onog koji je bio najveći hit prošlogodišnje Njujorške nedelje mode. Mulberry je takođe obelodanio svoju novu kampanju u kojoj je mlada Cara Delevingne okružena psima, a ovaj brend od ranije je poznat i po tome što su se na njihovim revijama uz manekenke ravnopravno pojavljivali i psi.

Pogledajte fotografije ovih i drugih pasa iz sveta mode:

LongchampOtvori galeriju

From Lottie with love Još jedna gospođica Moss se sprema da uzdrma svet mode LENA DUNHAM Lena Dunham na naslovnoj strani časopisa Vogue Trend 2014 Šta će se nositi u 2014. godini Louis Vuitton Pre-fall kolekcije za 2014. godinu – stilovi za narednu jesen · ·