Fenty-Collection_Creeper2
U VAZDUHU · promo

Puma R698 model izvorno je nastao u sedamdesetima kao patika za trčanje, međutim, četiri decenije kasnije poslužio je kao inspiracija kreativnoj direktorki Pume, Rihanni, za potpuno novu, savremenu verziju ove siluete. Nova kolekcija dolazi nakon globalnih uspeha sa kombinacijama satena, lakovane kože i kamuflažnih printova.

Iako je izvorni model bio popularan među poklonicima britanske punk i grounge scene, svetska pop zvezda broj 1, Rihanna, iskoristila je ovu patiku kako bi se vratila back to basic kožnom izdanju Puma Suede Creeper modela u crnoj i beloj boji. Promovisan od strane dizajnera i umetnika kao što je Vivien Vestvud, model je odmah naišao na podršku i odobravanje od strane modne industrije.

Specifičnog, ali odvažnog dizajna, Puma x Fenty by Rihanna su mnogo više od obične patike, one su statement u obranu stila, samopouzdanja i individualnosti. Dolaze u crnoj i beloj varijanti, a budući da mogu da se kombinuju u gotovo svakoj odevnoj kombinaciji, garantovano će ovog proleća biti apsolutni hit. Dostupne su u svim BUZZ šopovima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Zrenjaninu.

AMSTEL NOVO PAKOVANJE FOTO_cover Novi izgled Amstel brenda Nestle_Thomy Delight_porodica priprema balansiran obrok_cover Za ukusnu i balansiranu ishranu: Novi THOMY Delight Telenor porodica_cover U krugu „Telenor porodice“ Print Plazma Mini Mini stikeri stigli na Vajber! · · · · · · · ·