tz
PULS GRADA · gastro

Možda osećate da će vam se posrećiti. Konačno ćete se uvuću u krevet kod nekoga kod koga to želite već neko vreme. Naravno, uzbuđeni ste i srce vam lupa na samu pomisao da će se to desiti…

Kako da pomognete sebi da dobijete bolju ocenu za svoj nastup u krevetu? Pa, poznato je da postoje afrodizijaci. Iako možda mislite da je to sve prazna priča, malo-malo pa nauka kaže da neka hrana pojačava apetit (za onom drugom osobom). Dakle, postoji hrana koju bi trebalo da pojetede pre nego što se uputite u noćni „posao“.

1. Jagode

Ovo je već poznato- jagode se pominju kao afrodizijak veoma često i odavno. Jagode su antioksidans koji pomaže da krv brže struji organizmom, te ni genitalije nisu „pošteđene“ ovoga. Sve je jasno šta jagode čine, zar ne?

2. Avokado

Koliko je samo otkriveno super moći koje ima avokado! Između ostalog je i „buster“ energije, baš ono što vam je potrebno pre nego što uposlite svoje telo.

3. Crna čokolada

Nema čokoholičara koji se ne kune u to da su mu performansi bolji uz ovaj afrodizijak. Kako se topi u ustima i budi čula, zadovoljava i ubacuje potpuno u ono što tek sledi pod posteljinom. Crna čokolada je kraljica afrodizijaka.

4. Ostrige i drugi morski plodovi

Ovo ste predosetili zar ne? A i realno, na moru ste mnogo napaljeniji. Ovo je najsofisticiraniji afrodizijak, nije ni čudo što ostrige biraju kao hranu za prvi sastanak.

5. Lubenica

Istraživanja su pokazala da se lubenica ponaša kao prirodna vijagra. Okej, mislim da ništa više ne moramo da čujemo, samo da sačekamo sledeću godinu kada krene sezona lubenica.

Ukoliko pak niste sigurni da treba da nas poslušate, pogledajte ovde koju to hranu da izbegavate pre nego što mislite nekog da privedete. Ne želite da vam grčevi u stomaku stanu na put užitka, zar ne?


uz Koliko je 200 kalorija? gu Šta ne treba da jedete ako mislite da privedete ku Književno gastronomske poslastice Kolačići Kolačići neobičnog oblika i još boljeg ukusa · ·