DukZKmUUcAA-ONl
U VAZDUHU · svet

Kakve to veze ima Putin sa Japanom? Do sada nije imao apsolutno nikakve (ali šta mi znamo), ali situacija se promenila nakon objavljivanja kalendara za 2019. godinu sa njegovim likom, koji je najprodavaniji baš u „zemlji izlazećeg Sunca“.

Najpopularnija zvezda među mladim ljudima u Japanu je ruski predsednik Vladimir Putin, barem ako je verovati prodaji njegovog kalendara koji je dostupan samo u jednom lancu prodavnica. On se na slikama nalazi u različitim aktivnostima, poput kupanja u ledenom jezeru, igranja sa psima u snegu, ronjenja ili igranja hokeja.

Ima onih koji su skeptični prema ovom porastu popularnosti Putina u Japanu, uzevši u obzir da su prva mesta obično rezervisana za lokalne i najveće zvezde. Oni veruju da je ovaj kalendar kupljen iz šale, ali sam lanac prodavnica zadužen za prodaju kaže da je interesovanje bilo ogromno još od pojavljivanja u septembru i da se najviše mladih ljudi raspituje za njegove primerke.

Na drugom i trećem mestu najprodavanijih kalendara u Japanu nalaze se popularni glumac Kei Tanaka i olimpijski šampion u umetničkom klizanju Juzuru Hanju. Ima onih koji tvrde da je razlog za ovoliku potražnju za kalendarom sa moćnim predsednikom koji raspaljuje bujnu maštu taj što su kupci ovog remek-dela žene, kao i da su Japanke sasvim poludele za ruskim predsednikom. To što ga smatraju veoma privlačnim je dosta zanimljiv fenomen, a ostali zaključci će tek biti predmet detaljnijih analiza!

sense-3277815_1280 Korišćenje čula zavisi od toga gde smo rođeni Elvis Prisli U ovom gradu Elvis određuje kada je bezbedno preći ulicu luxembourg-1164656_1280 Oni će uskoro imati besplatan gradski prevoz replica-noahs-ark-israel-johan-huibers-2-5bfe8d490638e__700 Jedan Holanđanin je napravio svoju verziju Nojeve barke · · · ·