hbz-insta-travel-index-1493140718
U VAZDUHU · društvene mreže

Ljubitelji putovanja na Instagramu definitivno znaju kako da naprave dobre fotke. Ako razmišljate da posetite Bali, idete na afrički safari ili istražujete jug Francuske, preporučujemo vam da zapratite ove profile uticajnih svetskih putnika i tako saznate više o destinacijama koje vas zanimaju.

1. @loic80l

Fotografije na ovom profilu su bukvalno nestvarne. Njihovog autora Loica Lagardea najviše zanima slikanje arhitekture svetskih metropola.

2. @doyoutravel

Teško je ne zaljubiti se u fotografije Jacka Morrisa, vlasnika doyoutravel Instagram profila. On trenutno živi na Baliju i zajedno sa svojom lepšom polovinom Lauren Bullen uživa u fotografisanju ovog raja na Zemlji.

3. @_itsbeautifulhere

Gigi Hopkins je napustila posao u velikoj korporaciji kako bi putovala po svetu i zabeležila najlepše trenutke na svom Instagramu. Zahvaljujući entuzijazmu i talentu za pisanje i fotografisanje, danas radi za Harper’s Bazaar.

4. @beautifuldestinations

Profil Bautiful Destinations ima čak 9 miliona pratilaca. Funkcioniše kao kolekcionar najboljih fotografija sa putovanja koje dobija od drugih korisnika Instagrama, tako da nećete pogrešiti ako zapratite ovaj nalog.

5. @taramilktea

Devojka koja vodi ovaj profil ne propušta šansu da fotografiše specijalitete koje je probala na egzotičnim destinacijama. Stil joj je uvek besprekoran i ako držite do dobrog ukusa ovo je profil za vas.

6. @muradosmann i @natalyosmann

Murad Nataly Osmann su autori ikonične poze na slikama sa putovanja u kojoj jedan partner drži za ruku drugog koji ih fotografiše. Osim fotografisanja na putovanjima, ovaj moskovski par je zainteresovan i za modu.

7. @calsnape

Callum Snape je profesionalni fotograf iz Vankuvera, čije slike prikazuju veličanstvenu lepotu kanadske prirode. On se takođe bavi i snimanjem filmova, što se i primećuje u genijalnom kadriranju njegovih fotografija.

smešno Poštovali su pravila na zabavan način mr. bean Mr. Bean osvaja internet sm Društvene mreže ili realnost: Šta vi birate? Twitter lično Twitter lično: Keeping some kind of record ·