Putovanje kroz vreme sa kultnim Reebok Club C modelom_3
PULS GRADA · moda

Nesvakidašnji muzičko–scenski performans koji je prikazao modnu evoluciju kultnih Reebok Classic modela kroz protekle decenije, na jednom mestu, u okviru „Classic kicks in BUZZ“ žurke, okupio je brojne ljubitelje Reebok brenda i blogere.

Osim toga što su među prvima ugledali najnoviju ediciju ove kultne siluete, posetioci su mogli da osete i atmosferu tematskog putovanja kroz vreme, uživajući u muzici i koreografijama plesača obučenih u skladu sa predstavljenim dekadama, ali i da probaju ukusne milkšejkove, čiji je dizajn čaša radio talentovani dizajnerski duo brenda DechkoTzar.

Formirajući ekipu individualaca koji svojim stilom, pogledima na svet i načinom života nimalo ne idu uz dlaku mejnstrim populaciji, Reebok je još jednom pokazao kako su upravo oni „THE“ brend kada se radi o samoekspresiji i kreativnosti.

Reizdanjem Reebok Club C klasičnog modela, Reebok je još jednom pokazao kako će njihov bezvremeni model uvek biti „IN“, večito podsećajući na snažnu, izuzetno stajliš tradiciju, koja već dekadama odgaja generacije individualista i ljubitelja urbanog stila odevanja.

hbz-models-vs-runway-index1-1509126692 Od Twiggy do Gigi: Kako su poznate manekenke izgledale prvi put na modnoj pisti Hello Kitty ASOS x Hello Kitty kolekcija: Slatka maca se uozbiljila Baz Lurhmann Erdem x H&M: Pogledajte kratki film “The Secret Life of Flowers” koji je režirao Buz Luhrmann cover FUCKING LION: Nakit kao sofisticirano oružje ·