airport-2373727_960_720
U VAZDUHU · svet

Turistička agencija Busabout vam nudi priliku da besplatno obiđete svet u periodu od šest do jedanaest nedelja. To zvuči kao sjajna ponuda, zar ne? Ipak, postoji jedna začkoljica. Naime, na putovanju nećete imati slobodnu volju, već će korisnici Instagrama glasanjem određivati svaki vaš potez.

Možete li da zamislite takav odmor? Dovoljno je teško kada idemo na more sa partnerom pa ne možemo da se dogovorimo u kom ćemo restoranu jesti i koliko ćemo dugo ostati na plaži. Koliko je onda samo gore kada odluke o našem delanju donose potpuni stranci?

Kompanija Busabout pruža uslugu organizovanja avantura po Evropi, Severnoj Americi i Aziji. U svojoj novoj marketinškoj kampanji oni su odlučili da nagrade šestoro ljudi putovanjem oko sveta. Jedan od uslova je da potencijalni učesnici akcije budu spremni da svoje putešestvije redovno dokumentuju na društvenim mrežama u vidu fotografija, video klipova i blog objava. Drugi je, kao što smo napomenuli, da svoju sudbinu prepuste drugim ljudima.

Ako vam ova ponuda zvuči privlačno, prijavite se na ovoj adresi. Sve što treba da učinite je da im pošaljete kratki video od 60 sekundi u kome ćete objasniti zašto baš vas treba da angažuju.

paris Stanovnicima najšarenije pariske ulice je dosta influensera 19768fda33bdd266d5706329253f2c85 Muškarci i žene imaju jednaka prava u samo 6 zemalja sveta top-brands-final-2 Najjači brendovi u periodu od 2000. do danas Library_walls_Ferrante_mural.jpg-1-1376x1032 Mural u čast serijala „Moja genijalna prijateljica” osvanuo u Napulju · ·