Qatar Airways
PULS GRADA · aktuelno

Qatar Airways inspiriše putnike da započnu svoju sledeću avanturu, ili da provedu vreme sa porodicom i prijateljima planiranjem njihovog sledećeg putovanja na jednu od neverovatnih i jedinstvenih destinacija u ponudi aviokompanije. Bilo da već planirate svoje sledeće putovanje ili ste se nedavno vratili sa jednog u svakodnevicu, Qatar Airways želi da vam omogući da svoju narednu avanturu ka nestvarnim svetskim mestima započnete na pravi način.

Putnici su pozvani da isplaniraju svoje sledeće putovanje sa Qatar Airways-om sa cenama za povratne letove već od 479 EUR. Dodatni popusti za hotelski smeštaj, iznajmljivanje automobila i Al Maha usluge dostupni su za rezervacije na stranici. U istom periodu rezervacije, članovima tzv. Privilege Club-a, odnosno kluba stalnih putnika biće omogućene trostruke Qmilje pri online rezervaciji na na sajtu kompanije koja je od 5. septembra dostupna lokalnom tržištu i na srpskom jeziku. Za više informacija o ponudama za vaše omiljene destinacije i dodatne popuste pri online rezervaciji putovanja do 18. septembra, posetite stranicu.

Povodom globalne inicijative, komercijalni direktor kompanije Qatar Airways, g-din Ehab Amin izjavio je:

„Putovanje je jedno od najlepših iskustava koje možemo da priuštimo sebi i našim najbližima. Ono obogaćuje naše živote i daje nam hrabrosti da prigrlimo put našeg samootkrovenja. Postoji toliko neverovatnih mesta na svetu koje treba otkriti – od prirodnih čuda i raznolikih predela, do živopisnih kosmopolitskih gradova, a Qatar Airways sada leti na više mesta, destinacija i sa više aviona nego ikada pre. Mi zaista živimo filozofiju našeg brenda – Going Places Together – i pozivamo naše redovne i nove putnike da se inspirišu ovim načinom shvatanja života i da već danas isplaniraju svoje sledeće putovanje sa Qatar Airways-om.’’

Kao jedna od najbrže rastućih avio kompanija sveta, Qatar Airways poseduje modernu flotu sa preko 200 letelica koje saobraćaju ka biznis i destinacijama za odmor na šest kontinenata. U svojoj 20-oj godini postojanja više puta nagrađivana kompanija je objavila lansiranje letova ka novim destinacijama u svojoj mreži za Evropu i Aziju, među kojima se izdvajaju Langkavi u Maleziji i sve popularnija destinacija jugoistočne Azije, Da Nang u Vijetnamu.

Nacionalna avio kompanija države Katar, nedavno je primila četiri prestižne nagrade na ovogodišnjoj svetskoj dodeli nagrada aviokompanijama po ocenama putnika (Skytrax 2018) i to za najbolju biznis klasu sveta, najudobnije sedište u biznis klasi, najbolju aviokompaniju Bliskog istoka i najbolji salon prve klase.

Kako biste rezervisali svoje sledeće putovanje sa Qatar Airways-om, molimo posetite kancelariju predstavništva, vašu omiljenu turističku agenciju ili posetite sajt Qatar Airways-a i putujte na vašu sledeću sdestinaciju na listi.


524_canvas-cover Ko je najatraktivnija žena na svetu u 2018? Vojvođanska banka Sto odabranih dela iz umetničke kolekcije Vojvođanske banke Emisija Hello Hollywood Emisija koju ne smete propustiti na AMC kanalu Baggage handlers perform tributes to Freddie Mercury, Heathrow, UK, 4th September 2018 Zaposleni na Hitrou odali počast Frediju Merkjuriju · · · ·