Qatar airways
U VAZDUHU · promo

Putnici koji tranzitiraju preko Dohe, sada mogu posetiti katarsku prestonicu! Besplatan hotelski smeštaj i tranzitna viza za putnike koji odluče da na svom putovanju posete Dohu važi za period putovanja do 30. septembra 2017. godine

Aviokompanija Qatar Airways je uvela novu pogodnost za svoje putnike tako da će oni u periodu prodaje karata do 30. avgusta, a za putovanja do 30. septembra 2017. godine moći da posete Dohu i na taj način od jednog putovanja napraviti dva. Putnici koji planiraju svoje putovanje ovom aviokompanijom do bilo koje od destinacija u mreži Qatar Airways-a u toku letnjeg perioda svoje putovanje mogu da obogate i boravkom u katarskoj predstonici Dohi i iskoriste ponudu za besplatan hotelski smeštaj u hotelima sa 4* (ekonomska klasa) i 5* (biznis klasa), kao i tranzitnu vizu.

Tranzit preko Dohe putnici mogu da pretvore u boravak, uz potpuno besplatan smeštaj za jedno noćenje u nekim od ponuđenih hotela, a ukoliko žele da ostanu duže, druga noć se naplaćuje 50 $ po sobi. Bilo da putuju u poslovne ili privatne svrhe, u ponudi su neki od poznatih svetskih hotela: Four Seasons, Marriott Marquis, Radisson Blu ili Oryx Rotana.

Besplatan hotelski smeštaj tokom leta omogućiće putnicima da osmisle svoj boravak i upoznaju Dohu, kroz brojne sadržaje koje pruža. Detaljne informacije nalaze se na sajtu.

Megle_cover Tri nova ukusa vašeg omiljenog napitka cover balans plus Otvoren Balans+ park za vežbanje na Adi Ciganliji cover mcjunior McDonald’s: Jedini u Evropi imamo MacJunior cover heineken Izabran Heineken dobitnik · ·