Qatar Airways
U VAZDUHU · promo

Qatar Airways je započeo niz promocija, po specijalnim cenama, s ciljem da predstavi svoju bogatu mrežu od preko 140 destinacija širom sveta. Narednih meseci ova aviokompanija svojim putnicima omogućiće da otkriju svet po promotivnim cenama za ekonomsku i biznis klasu.

Zahvaljujući ovoj promociji, doživite čuveno Qatar Airways-ovo gostoprimstvo i uslugu s 5 zvezdica. Posebna prednost je i mogućnost da se poseti jedan od najmodernijih internacionalnih aerodroma na svetu – Hamad International Airport u Dohi, koji nudi odlične konekcije do brojnih svetskih poslovnih i turističkih destinacija.

Istražite destinacije indijskog podkontinenta, prvog iz niza promocija koje je Qatar Airways pripremio za naredni period. Na raspolaganju vam je čak 19 destinacija. Indija će probuditi sva vaša čula. Otkrijte njene znamenitosti, prirodne lepote, izvrsnu kuhinju i bogatu kulturu.

Šri Lanka je destinacija koja privlači izvornim duhom budizma i očaravajućim prirodnim lepotama. Samo nekoliko mesta na svetu mogu ponuditi takvu kombinaciju jedinstvenog kulturnog nasleđa, netaknutih plaža i doživljaja za pamćenje na jednom mestu.  Ukoliko postoji raj na zemlji, onda su to Maldivi. Kristalno čisto more, beli pesak i i nestvarni prizori. Jedinstveno mesto za hedoniste, utočište za romantične i turiste s najvišim zahtevima. U saradnji sa turističkom organizacijom Qatara, Qatar Airways je svojim putnicima u tranzitu omogućio posebnu privilegiju i jedinstveno iskustvo – Free Doha City Tour.

Svim putnicima sa tranzitnim vremenom u Dohi od 5-12 sati dostupna je besplatna siti tura koja traje tri sata i obuhvata obilazak najznačajnijih znamenitosti među kojima su Nacionalni muzej islamskih umetnosti – Museum of Islamic Art, poznato šetalište pored mora Corniche, poslovni i šoping centar West Bay, kulturno umetnički kompleks Katara, luksuzno veštačko ostrvo Perla i centralna pešačka zona sa tradicionalnim restoranima i prodavnicama suvenira Souq Waqif.

Qatar Airways leti iz Beograda od 20.novembra 2012. od kada beleži konstantan rast i razvoj. Iz Beograda trenutno leti pet puta nedeljno, ali zbog zahteva tržišta, od 1. jula 2015. uvodi svakodnevne letove.

Jelen pivo Stari dobri Jelen: Pogledajte neke od najboljih reklamnih fotografija iz prošlosti METRO šampioni humanosti METRO Cash & Carry Srbija traži šampione humanosti za 2015. godinu poslovna atmosfera Izabrani polaznici Međunarodnog programa za diplomce kompanije Delez Srbija Qatar Dvostruki luksuz: Qatar Airways je objavio specijalnu 2 za 1 ponudu za biznis klasu