tz
KULTURA · art

Ako radite u kancelariji, onda će vam sigurno situacije koje ćete videti u tekstu biti apsolutno poznate. Mada, postoje pravila kroz koja prolazi svaka zaposlena osoba- a to je da 5 dana pred platu nema više ni dinara, da petkom samo čeka da dođe kući i da većinu stvari koje treba da završi ostavlja za poslednji čas.

Rituali svakog radnog mesta su u principu uvek isti- dan počinje kafom, nekako se pregura do ručka a od ručka nikako. Petak je dan koji se čeka možda i više nego dan kad je plata, a ona misteriozno nestane i pre nego što stigne. Tu je uvek neki iritantni kolega koji priča viceve i svi ostavljaju prljave sudove za sobom. Naša porodica sa posla nam ide i na nerve, ali se i dobro zabavljamo, delimo ipak mnogo sati svakog dana u istom prostoru. I sa poslom smo u tom ljubav-mržnja odnosu. Ne bismo mogli bez njega, ali bismo ipak da nekako ne radimo. U galeriji pogledajte kako to izgleda radni dan u kancelariji, sigurno ćete se pronaći.

Posao i realnostOtvori galeriju

Izložba u Centru za grafiku „Jednostavno, zabavno i opasno“ sa Mladenom Stropnikom tet Tetovaže na ušima London London planira da ponovo bude grad umetnosti i umetnika 56. Oktobarski salon 56. Oktobarski salon: Ljubavni zanos ·